Födelsedagsfest

Igårkväll firade jag min födelsedag tillsammans med tvåhundrafemtio andra godingar. Jag hade verkligen en suverän kväll och jag hoppas att alla ni andra som var där också hade det roligt! Vid sjutiden kom några utav mina tjejkompisar till lokalen och vi förade med mat och drinkar. Två timmar senare började det komma fler och fler människor och tillslut var det verkligen överfullt! Hade jätte bra sällskap hela kvällen och bjöds på flertal med fantastiska presenter ifrån mina vänner. Jag fick allt ifrån underkläder, choklad, blommor, alkohol och kläder! Trotts konsekvenser och hinder som alltid dyker upp hade jag det jätte trevligt och är jätte tacksam till alla som var med och medverkade.
 
 
 
 
 
 
 

Tiamo med klasskamraterna

Väntade kvar på min vän oscar efter skolan och vi åkte gemensamt hem till mig och umgicks i drygt en timme. Sedan skulle han ner till körskolan och jag skulle möta upp tjejerna i min klass för att gå ut och äta på resturang. Vi var nere vid stenungsunds torg och åt på tiamo. Efteråt kände nog de flesta utav oss hur matkoman växte fram! Klockan är snart tio och jag är hemma i min säng, tillsammans med en påse naturgodis och en ramlösa. Skall alldeles strax bädda ner mig och sätta på någon bra film. Imorgon skall jag iväg och träna tillsammans med ebba och alice och därefter skall jag bara ta det lugnt. Hoppas på sol! Jag passade på att ta med min kamera förut så här kommer några bilder ifrån resturangbesöket.
 

Vårväder

Har haft en fantastisk tisdag! Det har varit ljuvligt väder hela eftermiddagen och jag har haft en otroligt rolig dag.
Startade tisdagen med skola där vi spenderade den mesta tiden utomhus. Hade bra sällskap och slappa lektioner där man inte behövde anstränga sig. Efter skolan tog jag och några utav mina klasskompisar oss ner till sportlife där vi gick på gruppass en halvtimme. Därefter träffade jag gustaf och vi tog en promenad innan han skulle åka hem. Vid åttatiden mötte jag även upp adrian och vi tog oss till kyrkenorum och emma för att avsluta kvällen med ett leende på läpparna. Nu när solens strålar kommit fram ser man hur alla är så mycket gladare. Idag har jag haft klänning för första gången iår utan byxor under, endast ett par tunna nylonstrumpbyxor för att dölja mina bleka ben.
Imorgon är det onsdag, och sista skoldagen för veckan innan det väntas en långhelg. Hoppas på fint väder då det väntas grillning med några vänner framåt morgondagens kväll!
 
Lånade den här bilden ifrån sara josefssons blogg. Den är på några utav mina klasskamrater och mig idag i skolan. (www.sarajoo.blogg.se)

Valborg

Efter skolan åkte jag och alice ner till sportlife och invigde grit för första gången. Var verkligen jobbigt men samtidigt otroligt roligt! Åkte hem och gjorde mig i ordning för att sedan möta upp några kompisar för att dra vidare till hawaii. Där hade vi planerat en klassträff med grillning och lite festligheter. Kom yttligare sextio personer dit och det blev en trevlig kväll med väldigt mycket skratt. Kom hem vid tretiden och gick och la mig det första jag gjorde.
Tack till alla som gjorde min valborg värd att minnas.

RSS 2.0