Thairesturang

Orkar inte skriva vad jag gör hela tiden.. Igår mötte jag upp mina tjejkompisar och vi gick ut och åt på restaurang. Några timmar senare gick vi hela vägen hem till mig, satte på den senaste step up filmen och åt snacks. Felix kom och gjorde oss sällskap framåt kvällen. Hade i alla fall en super mysig kväll med jättefint sällskap. Bättre kan man inte ha det! 

Lagfest hemma hos mig

Lagfest hos mig i fredags! Tjejerna var över och vi åt god mat och dansade loss. Jag hade en trevlig kväll tillsammans med mina favoriter. Felix kom också förbi och gjorde kvällen ännu bättre. Har tagit tusentals bilder ifrån kvällen så det dyker förmodligen upp här så småningom. Emma sov hos mig tills idag och vi skall snart in till göteborg med oscar och rasmus. Vi skall kolla i affärer, gå på resturang och se på bio. Bättre helg kan man inte önska sig!

Pundarfest

La kryckorna åt sidan och åkte till höviksnäs för att gå på fest med mina klasskamrater! Mitt inne i ingenstans stod vi och dansade tills golvet i det lilla huset skakade. Träffade ett tiotal nya människor, skrattade tills tårarna kom, kramades lagom mycket och hade allmänt roligt. Idag mår man som man förtjänar! Om en stund kommer det hit några kompisar och vi skall se på film hela dagen och äta en massa godis.


RSS 2.0