Fest

Igårkväll var det fest i kyrkenorum. Var kul att få träffa alla igen, ta upp kontakten med människorna som man knappt träfar längre. I slutet gick det lite överstyr vilket gjorde kvällen lite tråkigare än väntat. Men jag hade i alla fall en trevlig stund, Imorse vaknade jag sent, klockan var nästan tre då jag fick i mig lite frukost. Tog det lugnt under dagen, fick städat mitt rum och hann även med ett resturang besök med en vän. Nu ligger jag här, kollar på vampire diaries och äter kvällsmat. Är helt slut så skall alldeles strax gå och lägga mig. 
 

Jul på liseberg

Idag har jag gjort lite julgodis tillsammans med emma. Vid eftermiddagen åkte jag in till göteborg med mina vänner, vi åt mat på jensens och sedan myste vi på liseberg. Julkänslan kom även fram en hel del då hela liseberg var fullt av fake snö, julmusik och ljusanlägningar. Nu är det bara några dagar kvar till julafton och jag kan knappt vänta!

Thairesturang

Sitter på thairesturangen med tjejerna och nu har våran mat precis kommit. Ikväll skall vi hem till mig och kolla film! Tror att felix kommer förbi en stund också.
 

Fredagssrast


En helt vanlig helg

Igårkväll var jag inne i göteborg och handlade presenter! Fick med mig flera stycken påsar ifrån de klassiska butikerna. På kvällen åkte jag hem till emma i höviksnäs och vi gick och tog en pizza vid rondellen. En stund senare kom några fler kompisar och vi gick hem till emma och bakade julgodis. Det var papper som började brinna, pepparkakor som blev brända och magar som blev uppsvullna men jag hade trots det en väldigt rolig kväll. Jag och linn stannade över natten och imorse åkte jag hem och sedan direkt vidare till gymmet. En helt vanlig helg med en extra hjärtatack då elden svävade runt i emmas kök. Viktigaste var att allting löste sig!
 

Barnvakt

Har varit med min kusin idag och vi har gjort allt möjligt. Vi har sorterat kläder, bakat en god kladdkaka, varit ute och tagit kort med mera. Fick några riktigt fina bilder på henne som jag tänkte lägga upp! Om en stund skall jag göra i ordning mig för sängen för imorgon blir det upp tidigt för ett bodybalance pass vid sjutiden.

Två favoriter


Glad

Hej! Jag kom precis hem ifrån göteborg och tänkte faktist dela med mig om vad jag gjort under de senaste dygnen. Helgen har varit toppen! I Fredags åkte jag och emma till klädesholmen och träffade john och pontus. Vi såg på film, var i kyrkan, lyssnade på musik och åkte bil. John har nemligen tagit sitt efterlängtade körkort så det blir mycket fram och tillbaka nu för tiden. I lördags vaknade jag bredvid john, och framåt förmiddagen åkte jag hem och städade huset. Vid sju tiden kom agnes och rebecca hem till mig, vi gick sedan vidare till våran lagkamrat josefin som höll i månadens lagfest. Kvällen blev inte jätte lång, vi gjorde lite små aktiviteter och pratade innan jag kände att det var dags att resa på fötterna och gå hem. Jag fixade några ärenden, sket i efterfesten och gick och la mig hyfsat tidigt. Trotts att jag sovit extra mycket under den senaste veckan så var det rätt skönt.
 
Imorse vaknade jag runt elva tiden. Adrian kom hem till mig och fick i mig lite mat. Vi fixade oss, mötte upp robert och rasmus och drog in till stan. Vi gick direkt in på jensens och där spenderade vi drygt två timmar. Började med att vi bara skulle äta varsin lunchbiff, men eftersom servitören glömde av oss så tog vi både varsin glassbuffé med fjorton omgångar och en stor salladbuffé. Istället för att vi skulle betalt lite mindre än femhundra så gick det på drygt etthundra. Så prima att ha kvar lite extra pengar! Affärerna var öppet längre än vanligt idag, så vi träffade på emily, tobias, theo och vivian och kollade runt lite i affärer. Fick köpt mig en svart glittrig tröja och en julklapp till min plastfarmor. Framåt åtta tiden åkte vi hem och nu sitter jag här i min nybäddade säng och skall alldeles strax måla mina nio tånaglar.. Min stortå nagel låstnade för tredje gången i torsdags vilket gjorde mig lite sur. Hur skall jag alltid vara så klantig så att jag klämmer/blir klämd på just samma nagel om och om igen? Jaja nog om det. Vi hörs imorgon blogen!

 

RSS 2.0