Kort uppdatering

Efter skolan i fredags åkte jag hem till några kompisar på tjörn. Där tog vi det lugnt, pratade, spelade musik, kollade på film, besökte hg och hade det jätte mysigt! Dock somnade under filmerna men hade ju blivit en sömnlös natt dagen innan. Under lördagen tog jag ifatt och träffade flera gamla vänner i sundahallen samtidigt som vi kollade en bit av en innebandymatch. Planerna ändrades tusentals gånger och slutade med att jag stannade hemma med ryen och bara pratade.
 
Två bilder på mina vänner i fredags

Kanelbullar med emma

Har bakat bullar med emma hela dagen och snart så skall vi ner till innebandyträningen. Blir min första på över ett halvår, så detta är upp till förväntningarna!

Helgen

Myskväll hemma hos mig igår med mina vänner! Tog det lugnt med fruktsallad och film. Kännt människorna i knappt två dagar men det känns som en evighet. Idag skulle jag egentligen till Munkedal men råkade försova mig så slutade med att jag gick och träffade bästis en stund innan jag och emma åkte till stora höga och kollade innabandy! Slutade med vinst för killarna liksom blåvitt matchen gjorde förvånandevärt. Och slutligen imorgon skall jag ha en kort idag i skolan och efter det skall jag kolla damernas träning, gå på sjukgymnastik och dansa zumba! Kommer bli en jobbig dag men det går nog bra som vanligt. Jag vet att mina inlägg är tråkiga nu för tiden, har inga roliga bilder och har ingenting intressant att skriva.

Söndagens


Kapten röd

Efter skolan åkte jag och några kompisar in till Göteborg för att se Kapten röd på liseberg! Han var väl inte lika bra som jag hade förväntat mig men vi hade det kul ändå! Stod och hoppade, dansade och sjöng till dem få låtarna som vi kunde och sedan åkte vi hem igen. Vi missade de första bussarna men det löste sig senare, kvällskäk på korvan och sedan flöt kvällen helt enkelt bara vidare! Stenungsund levererar.

Frågestund

Jag tänkte dra igång en frågestund här på bloggen där ni kan ställa alla möjliga olika sorters frågor. Kommer kanske inte svara på alla sex och relationsfrågor men för övrigt så kan jag nästan garantera att dom flesta frågorna kommer att bli besvarade i ett videoinlägg.

Fredag

Efter gårdagens skoldag åkte jag in till göteborg och träffade emily och emil. I göteborg fördrivde vi tiden genom att äta god mat på jensens, kolla i alla möjliga olika affärer och pratade om flertal roliga upplevelser vi varit med om. Vid sex tiden åkte jag hem till Stenungsund igen, träffade felix två timmar senare och vi började med att kolla en handbollsträning i sundahallen. Sedan åkte vi hem till mig och kollade på en film, innan vi tog en promenad upp till högenorum för att träffa oscar och dennis. Stannade med dom, tog det lugnt och bara fördrivde tiden och plötsligt var klockan redan elva. Så vi tog en promenad tillbaka hem till mig där vi tog det lugnt, han målade mina naglar och lite allt möjligt. Har i alla fall haft en bra dag och imorgon kommer den förmodligen bli helt okej också! Skall börja dagen med ett träningspass tillsammans med jennifer och efter det hade jag tänkt att plugga lite läxor innan felix kommer hit och övernattar hos mig. Kommer förmodligen bli en bra morgondag.
Snackar med felix nu, om han bara lät mig sova så hade allting varit lättare. Är så trött att jag snart dör.

Klassresan

 
Fotorna har Alice Karlsson tagit! Besök hennes blogg www.alicekarlsson.worpress.com

RSS 2.0