Umgås med mina älsklingar

Hejsan allihopa! Jag är just ni i jörlanda tillsammans med gabriel och dennis. Vi har det mysigt här ute i värmen, går och pratar om lite allt möjligt. Senare framåt kvällen skall jag kolla när gabriel står i mål för stenungsunds nittiosjuor som skall spela match i sundahallen. Och om jag hinner skall jag även hinna iväg till sportlife för ett kort träningspass. Imorgon skall jag till sjukhuset tidigt på morgonen och efteråt blir det skolan och lite små träningar framåt kvällen.

Efter en dag på the voice sändningen är jag helt slut

När vi kom fram till den lilla arenan fick lena, jag och birgitta gå in i stora rum innan föreställningen började. Vi fick sitta på rad tre vilket var väldigt jobbigt när kameran svävade förbi bara några centimeter ifrån ens ansikte. Hur klarar alla skådespelare att inte kolla i kameran då? När allt satte igång var stämningen på hög nivå och alla deltagare var verkligen jätte duktiga på sitt egna sätt. Resultatet ifrån tittarna vad väl inte det roligaste direkt, dom skickade ju hem stackars marcus på sin egna födesledag. Var väldigt tråkigt, men han gjorde ju verkligen ett grymt framträdande och jag tycker det var det bästa han gjort i tävlingen!

 

 


Fotat med Caroline


Den här bilden gör mig fruktansvärt glad


Jag visste inte att man kunde älska någon såhär mycket


Harrys

Kvällen avslutades lika toppen som jag trodde att den skulle göra! Vi åt super god mat på harrys, var länge sedan jag åt något sådant gott. Och bion var också väldigt bra. Var dock väldigt mycket norska i den vilket lilla jag inte förstår mig på. Har nyss kört hem mina sötnosar och skall alldeles strax mysa mig ner till one tree hill och en skål med popcorn.

@ Stenungsunds bowling hall

Är och bowlar tillsammans med dennis david och julia! Jag och dennis har myst hemma hos mig idag,lagat köttbullar och makaroner kollat lite film med mera. Senare framåt kvällen skall vi äta middag på harrys och kolla en dag i phuket på bio. Kommer bli en toppen bra dag som avslut
as med tårta och tända ljus hemma hos mig!

Klippt mig

Har nyss kommit hem ifrån frisörsallongen. Har klippt av en hel del av mitt slitna hår, hon tog runt tio till femton centimeter så har väldigt kort hår nu. Är även väldigt besviken och sur för att det är så kort och fult. Men det växer väl ut så småningom. Eller vad tror ni?

Detta året har börjat väldigt bra

Har varit på torget idag med dennis! Vi åt middag på resturang, fikade så småning om och shoppade en hel del. Satte oss vid vattnet när mörknet kommit fram och pratade i några timmar, väldigt kallt men så himla värt det.
Imorgon skall jag iväg till sportlife och efter det blir det innebandy träning!

RSS 2.0