Påskafton

Har inte hunnit med så mycket idag! Var och dansade på morgonen och sedan åkte jag hem och städade mitt rum. Vid sex mötte jag upp mina godingar och vi gick och köpte godis. Nu är vi hemma hos mig och jag skall alldeles strax gosa ner mig bredvid mig goding och sätta på en film. Hoppas eran påskafton har varit lika bra som min har varit!
Här får ni tre bilder ifrån kvällen. Världens finaste killar!

Fler bilder ifrån skärtorsdagen

 

Tjejmiddag i ödsmål

Är hemma hos alice med några tjejer ifrån klassen just nu! Vi har ätit tacos, hennes egna fantastiska kladdkaka och en massa godis. Vi skall alldeles strax börja kolla på film och därefter skall jag åka hem! 
Bilderna är lånade ifrån saras blogg, http://sarajoo.blogg.se/

 

På harrys med innebandylaget

Sitter vid ett bord tillsammans med tjejerna och skall alldeles strax äta! Får se vad vi hittar på efteråt.

Favoriten ♥

 

Gårdagen

 

Fredag

Vid sextiden mötte några kompisar upp mig och vi åkte till den italienska resturangen i stenungsund. Där åt dem en god middag som bestod utav pasta blandat med grönsaker och en orginal margarita. Vi åkte sedan vidare till harrys och därefter hotellet i skärhamn där vi mötte upp dem andra. Framåt kvällen gick vi hem till Simon och där tog vi det lugnt resten utav kvällen. Det var ölspel, fotografering och en massa prat. Trots mitt illamående under kvällen och utskällningen jag fick när jag kom hem försent så hade jag det mysigt! Har tagit hundrats bilder, där vissa kommer komma upp så småningom.
 
 

Sen kväll

I torsdags kom jennifer till stenungsund och under tre dagar har vi tagit det lugnt! Efter skolan i fredags åkte vi in till göteborg och handlade kläder, åt mat och kollade bio. Vi tog bussen hem så vi var hemma vid midnatt och en stund senare kom några kompisar och hämtade upp oss. Vi åkte först till korvan i stenungsund då de ville äta och sedan vidare till rönnäng där vi stannade tills lördagmorgon. På lördagmorgonen körde john hem oss och vi åkte och dansade innan frukost. Resten utav dagen spenderades vid matbordet och i sängen! Nu har jennifer nyss åkt hem och jag skall alldeles strax gå och lägga mig. Hoppas ni haft en skön helg!
 

RSS 2.0