Födelsedagsfest gånger två

På fredagskvällen åkte jag hem till min kompis Madeleine och firade hennes födelsedag tillsammans med några kompisar. Hon fick presenter som målarböcker, såpbubblor, godis, stickers, naglack, smycken med mera. Det var jätte mysigt att umgås med gamla vänner och att träffa nya ansikten som tidigare varit främlingar. Vi åt god kladdkaka, en massa cupcakes, godis, chips med mera. I slutet satt tjejerna och sjöng och spelade gitarr vilket var en perfekt avslutning på en fredagskväll.
Under lördagen åkte jag hem till sardal tillsammans med linn och erika. Vi gjorde tacos och satt och pratade i några timmar innan david kom och hämtade oss och körde oss till Skärhamn. Där hade våran kompis födelsedagsfest! Det var kul att få träffa allihopa igen och jag hade ändå en bra kväll trotts konsekvenser. Nu vet jag i alla fall vem eller vilka jag kan lita på.


 
 

Nu göteborg

Precis kommit hem ifrån ett svettigt gympass med david! Det blev biceps och axlar idag så jag ser fram emot träningsvärken imorgon! Om en stund skall jag packa ihop väskan och åka in till göteborg för att hälsa på min mormor. Var ett tag sedan jag var där så skall bli kul att träffa henne igen! Vid åtta ikväll skall jag möta upp markus och ta en kvällsfika innan jag åker hem igen. Kommer bli en lång söndag men samtidigt mysig.

RSS 2.0