Stora höga

Vaknade med kramp i kramp i knät imorse så fick skippa träningen. Åkte hem till Julia vid halv ett och vi åt jordgubbar, pannkakor och drack mjölk. Stannade hemma hos henne i några timmar och bara tog det lugnt. Försökte roa oss, men eftersom båda var helt slut gick det väl sådär. Åkte in till göteborg vid fyra tiden och kollade lite i nordstan, åt mat på avenyn och gick en runda på liseberg. Avslutade sedan kvällen tillsammans med Julia och Johanna nere vid getskär.

Svanesund

Har haft en toppen dag i svensund idag tillsammans med min bästa kompis hanna. Hon kom och knackade på mig idag runt tio tiden, och så småningom tog vi ner oss till kolhättan för att ta färjan över till orust. Där gick vi runt i drygt en timma innan vi träffade Tobias och Theo. Hanna och jag följde sedan med Theo hem, och jag må säga. Hans hem var något av det finaste jag sätt i mitt liv, och hans badrum var otroligt. Det var så himla stort, hade jacuzzi, bastu, fotöljer med mera och jag kan verkligen inte beskriva det. Ångar stort att jag inte tog några foton när jag var på mina flertal besök där inne. Hanna, jag och Theo chillade hemma hos honom hela dagen och det var länge sedan jag hade det så kul som vi hade det. Satt och pratade, spelade med mera och skrattade så att man kände hur magmusklerna verkligen fick jobba. När vi åkte hem vid sex,sju tiden så gick vi på kina resturang och åt middag. Åkte sedan hem till Emily för att träffa henne och hennes kompis Dima. Stannade där tills halv tolv då jag gick hem till mig. Nu skall jag alldeles strax sova innan det väntar ännu en bra dag under sommarlovet imorgon då jag skall både städa, träna och träffa Julia. Ha så kul mina änglar för det skall jag ha!

Allt ifrån resturang till film mys

Igårkväll löd mina planer för dagen att jag skulle köra ett insentivt träningspass innan jag träffade min syster som skulle komma upp för en dag. Men imorse när jag vaknade var det ingenting som mitt humör orkade. Var trött och änglig och ville knappt stiga upp ur sängen. Men tvingade upp mig för att ta på mig lite kläder innan Michelle kom hit. Snarare åkte vi ner till torget för att luncha på harrys, där bjöds det på käk som lyxhamburgare och vitlöksbröd, tillsammans med ett glas iskallt vatten. När vi var hemma hos mig igen tog jag en lång och go dush, pontus och adrian besökte oss och resten av dagen spenderade vi framför tv'n. Kollade på slither och på projekt x hemmafest. Skulle dock inte vilja rekomendera någon av filmerna med tanken på att jag tyckte att dessa två sög på riktigt. Nu skall jag och min syster alldeles strax gå ut för att träffa taw om jag inte har förstått det fel. Så vi hörs!

Midsommar

Eftersom vädret var lika dåligt som varenda år under midsommar helgen spenderade jag och emily den inte som vi hade tänkt. Alla planer om att till exempel gå ut och grilla nere vid stranden och spela kub,volleyboll med mera eller att åka till smögen fick vi stryka. Istället valde vi att starta dagen med att gå ut och leta efter blommor till våra hemmagjorda kransar, hittade tillslut en hel del i en tjurhage. Senare på dagen åt vi midsommarmat med familjen och fick lite få gäster. Träffade några vänner och vi bestämde oss för att överaska våran kompis som nyligen kommit hem ifrån abudabi. Jeffy heter han och det var enormt kul att få se hans ansikte för första gången sedan augusti förra året. Glädjen som bara sprutade ut ur mig var så stor att jag kunde glömma allt annat som snurrar runt i mitt huvud.
Avslutade kvällen med ett besök hos kisshannes fest, grillning hemma hos mig och en film med massa chips och godis. Dagen blev trotts allt hyfsat lyckad ändå. 

Mtv

Åkte in till göteborg runt tre tiden idag tillsammans med david, victor och emily. Åt mat på lite olika ställen, kollade i affärer och sedan gick vi och satte oss vid götaplatsen. Där satt vi och väntade på att konserten skulle börja i ungefär en och en halv timma. Robert,daniel och caroline kikade förbi men stack lika snabbt som dom kom, tillsammans med resten av killarna. Emily och jag stannade kvar på den platsen som vi hade, vilket var en riktigt bra plats. Cirka tre meter ifrån scenen med bra umgänge runt om kring oss. Bakom oss hade vi några riktiga puddingar och framför oss stod det tre stycken roliga och härliga bögar. Kom en tjej springades förbi och gav mig ett par gratis klackskor ifrån nelly också, vilket jag självklart inte kunde tacka nej till. Nu gäller det då, att lära mig att gå i cirka femton centimeters höga klackar. B.O.B, Tove Styrke, Nelly Fuertado, Looren var några artister som vi blandannat dansade till. Grymma dj's med riktiga fett låtar och goa dans steg. Kvällen var verkligen helt sjukt go och den var inte slut en. Efter konserten åt jag ännu en gång subway, andra gången för dagen. Vi träffade Tony & Robin, som är två stycken nittonåriga killar ifrån stenungsund. Med dom strossade vi runt i två timmar kanske. Pratade och chillade mest, inte mer än så. Sedan vid tolv tiden var vi tvunga att ta den sista bussen hem som vi var nära på att missa pågrund utav att det var en såppas stor folkmassa. Men nej det gjorde vi inte. Vi kom med bussen och träffade många bekanta och vänner på den med, en flummig och töntig bussresa hem med mig och emily.. Ja det är det nog många som kommer att få uppleva nu i sommar. Imorgon är det midsommar och det skall jag fira med tjejen igen, tillsammans med många gosingar. Dock är dagen inte spik klar ännu.

Ett år sedan mitt liv förändrades totalt

Idag har jag haft en helt okej dag som har spenderats på alla möjliga ställen. Startade dagen med både ett möte och en undersökning på ungdomsmotagningen. Sedan framåt eftermiddagen besökte jag min kompis hanna en stund, åt mat med hennes familj och bara tog det lugnt. Hann även med att träffa mina tjejkompisar, gå en runda i stenungsund och avsluta kvällen framför sverige-frankrike matchen som sverige slutligen tog hem!
För ett år sedan idag låg jag lycklig i en säng tillsammans med den personen som jag älskade mest i hela världen. Idag är det bara ett minne blott, i alla fall än så länge.
Imorgon skall jag starta dagen med ett träningspass innan jag skall passa på att åka in till stan och träffa vivian, kolla i några affärer och sedan bege mig in till liseberg för att se på ulrik munther. Hoppas att morgondagen blir lyckad.
 
 
Här får ni ett sött collage på mig och mina kompisar oscar och emily. Älskar dom båda något otroligt!

Avslutningsmiddag del 3


Skolavslutning

Vill verkligen tacka allihopa som gjort dessa tre år fantastiska och goa. Lycka till i framtiden och ha det riktigt kul nu i sommar. Vi ses, någondag goingar det lovar jag!

Hejdå 9c, jag saknar er redan

I torsdags gick jag ut nian för er som inte redan visste om det. Det var en sorglig men samtidigt en helt underbar dag. Fick träffa nära och kära och tillbringa hela dagen med folk som jag tyckte om. Dagen avslutades med fest på hawaii tillsammans med en hel del snutar och kompisar. Men skitsamma, vi hade kul ändå!

Avslutningsmiddag del 2


Avslutningsmiddag


Hafstens camping

Har nyligen kommit hem ifrån en helt fantastisk klassresa på hafstens camping. Andra gången jag besöker campingen, båda gångerna har varit lika bra. Redan första kvällen blev super, vid åtta tiden grillade hela klassen tillsammans. Och efter det löd väl allas kväll på lite olika saker, min stuga hade i alla fall det riktigt bra. Vi var ute fram till midnatt, och efter det var det konsekvens utmaningar, truth or dare med mera som stod på listan. Vi höll på konstant ända fram tills fyra slaget då vi alla bestämde oss för att gå ut en stund, jag och några kompisar badade och efteråt spenderade vi ungefär en timma i dushen. Dom allra flesta gick och la sig där runt fem snåret, men tim jag och emrick höll oss allt vakna ett långt tag till. Vi lagade nudlar, spelade kort och myste.
Andra dagen på campingen blev minst lika bra, film snuttar, resturangbesök, klädpoker och ett härligt umgänge! Kan det bli bättre eller? Mer om klassresan får ni faktist inte ta del utav. För precis som vi sa, det som hände på hafstens, stannar på hafstens!

RSS 2.0