Bästa helgen på länge

Har haft en jätte bra fredag hemma hos mitt hjärta i jörlanda. Där var vi själva hela kvällen så passade på att ta hans vardagsrum och kollade på film! Vi var även borta på pizzerian och åt middag innan vi fortsatte att mysa hela kvällen ut.
Under söndagen åkte jag in till stan med mamma och handlade lite kläder, skor med mera. Vi åt även på jensens som är min favorit resturang!
Hans otroligt vacka vovve!

Bästa

Sovit hos min pojkvän inatt! Han överaskade mig med frukost på sängen imorse och sedan fick jag träffa hans släktingar! Nu skall jag snart åka iväg till innebandy träningen men innan de skall jag se klart de senaste avsnittet av vampire diaries.

Januari

Hela helgen har jag tagit det lugnt! I fredag var jag i jörlanda och myste tillsammans med min pojkvän och hela lördagen låg jag hemma i sängen liksom halva söndagen. Har inte mått så jätte bra så passade på att kolla klart på sesong tre av vampire diares och även några avsnitt av the orange country i repris. Rekomenderar dom båda!Imorgon är det skola tyvärr och där väntar det ett so prov som jag är helt oförberedd på. Efter skolan skall jag träna och plugga. Ser redan fram emot helgen.

Två bilder på mig för ett år sedan


Nyårsafton

Här kommer några bilder från gårdagens firande. Allihopa träffades hos mig, vi åt trerätters och hade det mysigt innan vi fortsatte nyårsfirandet med lite annat på listan. Nu är det 2012 och vi har ett helt nytt spännande år framför oss!
 

RSS 2.0